Servei de neteja d’esdeveniments

Des de Trèvol, cooperativa capdavantera amb quaranta anys d’experiència en el sector de la neteja, oferim un nou servei de neteja amb sensibilitat ecològica i social dins del territori.

Aquest servei vol facilitar la neteja per a totes aquelles institucions, empreses i particulars, tant de l’àmbit social com privat, que vulguin incorporar valors sensibles i sostenibles a la seva feina i projectes.

Està adreçat a empreses del sector de l’oci social, associacions de veïns, ajuntaments, ateneus, centres cívics i productores de cinema i televisió que organitzen fires, concerts, festivals, rodatges, festes majors i esdeveniments de tot tipus, tant en ciutats, pobles o entorns naturals d’arreu del país. L’objectiu és que puguin garantitzar una recuperació de l’estat natural el més ràpid i menys traumàtic per l’entorn on s’ha organitzat l’activitat.

L’equip del servei està format per professionals d’àmplia trajectòria, en constant formació i adaptats a les necessitats mediambientals i socials del moment, buscant la màxima satisfacció dels nostres clients. Apliquem valors cooperatius i treballem amb productes de qualitat, ecològics i respectuosos amb el medi ambient, buscant crear sinergies facilitadores amb els nostres clients.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem el millor preu!

EMPRESES

Les nostres neteges d’esdeveniments per a EMPRESES van dirigides a totes aquelles empreses o entitats que necessiten algú que faci les tasques de neteja d’un acte o activitat.

Necessites algú que faci la neteja prèvia del lloc on se celebrarà l’acte?

Busques una empresa professional i responsable que s’asseguri un bon manteniment durant un esdeveniment?

Necessites professionals que gestionin els residus i facin una neteja a fons després de la celebració d’un festival?

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns les teves necessitats, segur que et podem oferir un servei adaptat a les característiques de les teves instal·lacions.

INSTITUCIONS

Les nostres neteges van dirigides a totes aquelles INSTITUCIONS que necessiten una empresa que faci les tasques de neteja i manteniment d’un esdeveniment.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i expliqueu-nos les vostres necessitats, segur que us podem oferir un servei adaptat a les necessitats de les vostres instal·lacions.

Sol·licita més informació