A Trèvol vam iniciar la nostra activitat oferint als clients servei de missatgeria sobre rodes, convertint-nos en la primera empresa de l’estat espanyol a proporcionar aquest servei en bicicleta. El nostre model empresarial cooperatiu esdevé ben aviat un referent de l’Economia Social i Solidària amb voluntat transformadora.

Avui, continuem treballant per contribuir al benestar de les persones, oferint als nostres clients serveis de missatgeria local, nacional i internacional.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et proporcionarem un servei de qualitat personalitzat.

MISSATGERIA URGENT

Us fa falta enviar invitacions personalitzades? O potser un enviament de màrqueting directe o obsequis nadalencs als teus clients. Truca’ns et donem la solució personalitzada a les teves necessitats de transports.

Ecomissatgeria
Voleu fer enviaments de documentació i petita paqueteria sense contaminar? Vols un lliurament porta a porta? Oferim missatgeria i gestió neta de fums, de zero emissions i amb la màxima puntualitat en serveis urgents. A Trèvol sempre arribem a temps.

Moto
Us cal un servei urgent porta a porta per lliurar documentació fora de la ciutat de Barcelona? Ja ens desplacem nosaltres!

Furgo petita
Voleu un servei de paqueteria directe, urgent, porta a porta? Fem recollides i lliuraments pel mateix dia.

Furgo gran
Servei personalitzat de furgoneta, transport de material, fires i rutes fixes de distribució. Tenim un ampli ventall de serveis de furgoneta a la teva disposició.

Servei fix
Bicicleta, moto o furgo. Servei exclusiu adaptat a les teves necessitats. Missatgeria a disposició exclusiva del client.

COURIER PENINSULA E ILLES

Paqueteria urgent. Entregues porta a porta de documentació i correspondència, a la península i les illes.

Urgent: Abans de les 10
Semiurgent: Abans de les 14
Economy: 24/48 hores
Massiu: 24/72 hores

COURIER INTERNACIONAL

A qualsevol país del món, per via terrestre o aèria. Entregues i recollides internacionals. Missatgeria urgent internacional. Europa en 24 hores.

TRANSPORT PALETS

Lliurament de palets complets o parcials.

ECOMERCE

Els millors preus per al teu projecte ecommerce, atenció personalitzada adaptada a les teves necessitats. Coneix la nostra àmplia gamma de serveis pensats a donar-li totes les facilitats per desenvolupar el teu projecte.

GEOLOCALITZACIÓ ENVIAMENTS

Proporcionem seguiment en temps real dels teus enviaments amb dades de geolocalització.

DESTRUCCIO CONFIDENCIAL CERTIFICADA

Servei amb garantia de confindencialitat en la destrucció documental.

Sol·licita més informació