Trèvol inicia l’any 1984 la seva activitat oferint als seus clients serveis de missatgeia.El nostre model empresarial cooperatiu esdevé ben aviat un referent de l’Economia Social i Solidaria amb voluntat transformadora.

Pensant en contribuir al benestar de les persones som la primera empresa del estat en oferir serveis de missatgeria amb bicicleta.

Trèvol Missatgeria ofereix als seus clients serveis de missatgeria local nacional e internacional. Et proposem un servei de qualitat personalitzat,parla amb nosaltres.

MISSATGERIA URGENT

Us fa falta enviar invitacions personalitzades? O potser un enviment de marketing directe o obsequis nadalencs als teus clients.Trucans et donem la sol.lució personalitzada a les tevés necessitats de transports,acurats i urgents.

Ecomissatgeria.
Voleu fer enviaments de documentació i petita paquetería sense contaminar?Vols un lliurament porta  a porta?Missatgeria i gestio neta de fums.Zero emissions i la máxima puntualitat en serveis urgents.Trèvol sempre arriba a temps.

Moto
Us cal un servei urgent porta a porta,per lliurar documentació fora de la ciutat de Barcelona? La cooperativa Trèvol us put ajudar.Ja hi anem nosaltres.

Furgo petita
Voleu un servei de paquetería directe,urgent,porta a porta? Recollida i lliurament al mateix dia.

Furgo gran
Servei personalitzat de furgo,transport de material,fires rutes fixes de distribució.

Un ampli ventall de serveis de furgoneta a la seva disposició.

Servei Fix
Bicicleta,moto o furgo.Servei exclusiu adaptat a les seves necessitats.Missatgeria a disposició exclusiva del client.Parla amb nosaltres.

COURIER PENINSULA E ILLES

Paqueteria urgent. Entregues porta a porta a península e illes de documentacio i correspondencia.

Urgent Abans 10
Semiurgent Abans 14
Economy 24/48 hores
Massiu 24/72 hores

COURIER INTERNACIONAL

A qualsevol país del mon via terrestre o aeria. Entregues i recollides internacionals.Missatgeria urgent internacional.Europa en 24 hores.

Aeri o Terrestre
Els seus enviaments urgent entegats a qualsevol part del mon.

TRANSPORT PALETS

Lliurament de palets complets o parcials.

ECOMERCE

Els millors preus per el seu projecte ecomerce, atenció personalitzada adaptada a les necessitats del seu projecte. Conegui la nostre amplia gamma de serveis pensats en donar-li totes les facilitats per desenvolupar el seu projecte.

GEOLOCALITZACIÓ ENVIAMENTS

Seguiment en temps real dels seus enviamnets amb dades de geolocalització.

DESTRUCCIO CONFIDENCIAL CERTIFICADA

Servei amb garantía de confindencialitat en la destrucció documental.

Sol·licita més informació